Umělci festivalu České doteky hudby

09.12.2012 21:10

Je tu řada vynikajících umělců, které ne každý zná. Alespoň ne každý, kdo se trochu víc nezajímá o muziku. Během tohoto podzimu jsem se probíral informacemi o řadě z nich v souvislosti s nadcházejícím festivalem České doteky hudby, na jehož letošním ročníku budou buď sami, nebo v různých formacích vystupovat, a jako jeden z výsledků této aktivity vznikl určitý soubor textů. Nechtěl jsem to nakonec u oněch článků uvádět explicitně v podtitulu, který by jejich spojitost takto vyznačoval, ale ve skutečnosti je to opravdu důvod, proč jsem tyto materiály u umělců, kteří mě samozřejmě zajímají i jinak, zpracovával. Zde tedy alespoň ve „sběrném článku“ shromažďuji odkazy k nim.
Je rozpracována ještě řada dalších článků, nicméně „nestíhám“ pro jinou práci a čas běží, takže raději vypustím signál už nyní, a ostatní, které doufám průběžně dodělám, pak přidám.

V tuto chvíli jsou ve složce „Muzika“ tyto články:

Dirigent Petr Vronský
Matysovo kvarteto
Petra Vlková
Josef Fečo
Ondrej Krajňák
Rostislav Fraš
Kamil Slezák
Ondřej Kabrna
Eva Holická
Marián Petržela
Marco Pillo
Markéta Cukrová
Ondřej Socha
Tomáš Král
Mezi připravovanými jsou materiály o Janu Talichovi, Markétě Mátlové, Vladimíru Bukačovi, Petrovi Prause, Jaromíru Klepáčovi, Gudni A. Emilssonovi, Jitce Hosprové ad.

 

Zpět