27.12.2010 02:39

Chick Corea

Tak tohle taky poslouchám rád. Už dlouho. To ještě nebyly tyhle skladby přístupné na YouTube. Tady je pár odkazů.

Chick Corea a Return To Forever / You´re Everything (1973)
Spain (2008)
Romantic Warrior
Vulcan Worlds
Earth Juice
Songh to the Pharaoh Kinngs I, II
After The Cosmic Rain Live w Bill Connors
Shadow of Lo

Chick Corea Electric Band / Elektric City
The Kicker

Eternal Child
Ch. C. Elektric Band / John Patitucci Solo
Frank Gambale Solo
Eric Marienthal Solo
Dave Weckl Solo

Ch. C. Akoustic Band / Round Midnight
Humpty Dumpty
How Deep Is The Ocean
My On And Only Love
Someday my Prince Will Come

Concierto de Aranjuez / Spain  

Return to Forever / Live 2008

s Bobby McFerrinem / „Dánzala“

stránky YouTube

a ještě Spain na několik způsobů

Chick Corea