Martina

25.04.2010 13:44

Tento článek, respektive jeho kontext, je dokladem proměnlivosti, ale i pomíjejícnosti světa internetu. Takto, jak byl napsán, totiž už – po necelém měsíci – nefunguje. Kliknutím na odkaz časopisu Marketing a média, v jehož archivu se nachází článek, jehož se odkaz týká, se dnes ocitnete v „placené zóně“ (jak jinak – marketing), a pochybuju, že si někdo předplatí časopis, aby se podíval na jednu fotku. Na principu „rozcestníku“, „spojení“, „cestě k něčemu dalšímu“ však jsou tyto články stavěny. O tomto možném problému samozřejmě vím. Patří to ale také k tomu, co tady dělám, totiž „ohmatávání“ možností webu. Mimo jiné ale také nechci porušovat autorská práva a přetahovat obsahy práce jiných na svoje stránky. Doufám jen, že alespoň nějaký čas moje komentáře zůstanou smysluplnou činností. Článek ponechávám jako doklad, že jsem si to celé nevymyslel.

 

Původní článek
Toto není „rodinný web“ a ještě jsem tady žádný článek o své ženě či dětech nevystavil (vlastně jeden tu je, ale je to jen odkaz na syna Honzu a První hoře - v kontaktech). Tak tenhle bude první. Dcera Martina (pracuje v Praze a doma se objeví jen o víkendech) se vždy svěřuje s módními typy, vypráví o nejrůznějších aktivitách, do kterých se s energií a radostí vrhá, a chlubí, když se něco povede. Dnes přinesla ukázat „první fotku“, kterou jí uveřejnil odborný časopis. Hrdý otec běží napsat pár řádků s odkazem na těchto stránkách.
https://mam.ihned.cz/c1-42419360-olympiada-na-facebooku-v-podani-ge-money-bank
Fotka je pod článkem popisujícím projekt podpory olympiády na facebooku, dcera je na ní (na rozdíl od titulku) ta s kratšími vlasy a červené blůze. Vpravo.

další odkazy
https://mam.ihned.cz
V papírovém vydání Marketing a média duben / 2010, č. 15. Takto lze rovněž nalézt článek přes archiv uvedené internetové adresy.
https://www.omd.cz/cs/omd-digital

 

Zpět